Het Gouden Paasei: Gratis levenslange toegang voor Marcel

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 21:14

Holiday Park Germany is het seizoen gestart op 23 maart 2024. Ter gelegenheid van de paasvakantie biedt het park een spannende paaszoektocht: wie het gouden paasei vindt, krijgt levenslang gratis toegang tott Holiday Park Germany .

Van 23 maart 2024 tot en met 7 april 2024 verstopt het Vakantiepark een gouden paasei in het park van het park. Dat is de eerste winnaar. Na 3 dagen ontdekte de eerste bezoeker het gouden ei. Marcel de Bieskastel vond het ei op 25 maart 2024 na een lange zoektocht: "We hebben zaterdag geprobeerd het ei te vinden, maar het was heel goed verstopt en we konden het niet vinden. Vandaag dacht ik dat ik het opnieuw zou proberen. " zegt Marcel, die al vele jaren een grote fan is van Holiday Park Germany . " Nadat Holiday Park een hint gaf op Instagram, vond ik wat ik zocht in Wickieland!" vervolgt Marcel. In het gouden paasei zit een waardebon die iedereen die het vindt een gratis toegang voor het leven tot Holiday Park Germany  garandeert.


Vanaf woensdag 27 maart 2024 verstopt het  een tweede gouden paasei in het Holiday Park Germany . Bernd Beitz, Duits Managing Director van de Plopsa Group, vertelt: "We hebben een paar lastige schuilplaatsen in het park bedacht zodat een andere bezoeker kans zou maken op deze unieke prijs."


Als het Gouden Ei niet vooraf wordt gevonden, hebben geïnteresseerden tot 7 april 2024 de mogelijkheid om op zoek te gaan naar het Gouden Paasei. Het park merkt op dat het gouden paasei alleen verborgen is in gebieden die toegankelijk zijn voor het publiek. Er hoeft niet geklommen te worden en er mag geen groene ruimte worden betreden.

 

Holiday Park Germany is tijdens de paasvakantie dagelijks geopend (vanuit Rheinlandpfaltz en Saarland) van 10.00 tot 18.00 uur en biedt naast het gouden paasei een grote chocolade-eierenjacht met 99.999 gratis chocolade-eieren van WAWI, dagelijkse foto's met de paashaas en vele spannende attracties voor het gezin.

 

bron Plopsanews 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.