Nieuwe attracties vanaf zomer 2024: De ongelooflijke avonturen van Blinky Bill komen naar Holiday Park Germany

Gepubliceerd op 24 maart 2024 om 09:21

 

De bekendste koala van Australië verhuist naar Holiday Park Germany. Direct naast de legendarische achtbaan bigFM Expedition GeForce wordt in het oude Base Camp een kleurrijke avonturenwereld gecreëerd die gebaseerd is op de internationaal succesvolle tv-serie Blinky Bill. De eerste fase van de bouw met twee nieuwe attracties zal al in de zomer van 2024 worden voltooid.

 

 

In het kader van de feestelijke opening van het seizoen op 23 maart kondigde het vakantiepark de bouw aan van nog een nieuw themagebied, dat tot 2025 in twee bouwfasen zal worden voltooid. De nieuwe held van het themagebied is de pluizige koala Blinky Bill. Het iconische Australische kinderpersonage laat al meer dan 90 jaar kinderogen over de hele wereld oplichten en wordt nu voor het eerst tot leven gebracht in een pretpark.

In de eerste fase van de bouw worden twee nieuwe attracties gecreëerd. "Blinky's Soapboxes" neemt je mee op een wilde tour door de Australische outback. Snelle bochten en een koele luchtstroom staan garant voor avontuurlijk plezier. Ideaal voor het hele gezin is de waanzinnig vliegende "Greenville Bus". Van bovenaf kunnen gasten binnenkort genieten van het uitzicht op Greenville, het geboortedorp van Blinky Bill. Blinky's Soapboxen en de Greenville Bus openen in de zomer van 2024.

De uitbreiding van het nieuwe themagebied met nog een derde attractie en de bijbehorende thematisering vindt plaats in bouwfase 2. De oplevering staat gepland voor 2025.

"We willen het gebied rond de wereldberoemde achtbaan bigFM Expedition GeForce veelzijdiger maken en een aanbod creëren voor het hele gezin met Blinky Bill en de geplande innovaties in dit deel van het park", onthult Bernd Beitz, directeur Duitsland van vakantieparkexploitant Plopsa. "Terwijl achtbaanfans het unieke gevoel van het rijden op de Megacoaster zullen ervaren, zal de rest van het gezin in de toekomst spannende avonturen kunnen beleven in Greenville Town."

De nieuwe gezinsattracties zijn de eerste investeringen van het nieuwe masterplan van 80 miljoen euro, dat voorziet in nieuwe attracties in het vakantiepark zelf en een groot waterpark in de gemeente Haßloch. Andere geplande innovaties zijn een themagebied met een grote attractie in samenwerking met de wereldberoemde festivalgigant Tomorrowland, een uitgebreid ontworpen themareis naar de Smurfen en nog een nieuw themagebied voor het seizoen 2025.

Vakantiepark Duitsland is nu weer volledig open. Tijdens de paasvakantie zijn er heel wat dagschotels voor gezinnen, zoals de grote WAWI paaseieren zoeken met 99.999 chocolade-eieren en ontmoetingen met de paashaas. Tickets beginnen bij €34 bij www.holidaypark.de

 

Bron : Holidayparknews  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.