Feestelijke start van het hoogseizoen 2024: Holiday Park Germany nodigt u uit voor de Grand Opening!

Gepubliceerd op 19 maart 2024 om 21:09

Op 23 maart viert Holiday Park Germany zijn grootse seizoensopening, met twee nieuwe shows, een rode loper receptie en vele andere familiespecials. Tijdens de openingsceremonie worden de nieuwigheden voor het seizoen 2024 bekend gemaakt.

De laatste voorbereidingen voor de start van het seizoen zijn in volle gang. De attracties ondergaan hun laatste keuringen en APK-keuringen, bankjes worden opnieuw geverfd en er worden prachtige voorjaarsbloemen geplant door het hele park. De medewerkers kijken uit naar de start van het seizoen op 23 maart. Samen met de gasten wil het Vakantiepark dit in 2024 graag vieren als een "Grand Opening". Gasten kunnen zich verheugen op een feestelijke receptie op de rode loper, een grote regen van confetti en een feestelijk welkom met de Robby Bubble Welcome Drink. De nieuwe Happy Welcome Show met Maya de Bij, Vicky en hun vrienden viert zijn première bij de seizoensopening. Ook nieuw in 2024 is het ruime parkcafé aan de Platz der Brunnänen. In samenwerking met het populaire merk Dunkin' kunnen gasten zich verheugen op heerlijke donuts, koffie en andere lekkernijen.

 

Bernd Beitz, directeur Duitsland van Plopsa, zal de gasten van de opening persoonlijk verwelkomen en spannende inzichten geven in de toekomstplannen van het vakantiepark. Twee nieuwe attracties openen al in de zomer van 2024 als eerste bouwfase van een nieuw themagebied.

Goede muziek wordt verzorgd door de RPR1 Live Mobil op het Plein van de Fonteinen met een grote jaarlijkse kaartwedstrijd. Houders van een Holiday Park jaarkaart kunnen zich ook verheugen op exclusieve kortingen in alle eigen winkels en restaurants op het park. In het nieuwe parkcafé kunnen jaarkaarthouders voor slechts €2 een welkomstcappuccino krijgen.

 

Aangezien de Grand Opening op de eerste dag van de paasvakantie valt, begint het seizoen op hetzelfde moment als het populaire paasevenement. Dit jaar zijn er 99.999 chocolade-eieren van de chocoladefabrikant WAWI verstopt in het Vakantiepark, die te vinden zijn tijdens de grote WAWI paaseierenjacht. De ontmoeting met de paashaas, prachtige voorjaarsbloemen en een enorme fotoplek van stro zorgen voor nog meer plezier. Wie het gouden paasei vindt, krijgt levenslang gratis toegang tot het Holiday Park.

 

bron : Presse Holidayparkpresse  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.